Rólunk

Autóversenyző-táborunk a hétköznapokban is használható tudást biztosít a
résztvevőknek, akik ezáltal felelősségteljesebben és biztonságosabban vezetnek majd a közutakon. A jövő autóversenyzőinek pedig olyan Magyarországon máshol meg nem szerezhető elméleti és gyakorlati tudást biztosítunk egyénre szabott oktatásunkon, amivel a jövő bajnokaivá válhatnak!

A #teamracz alapítója és autóversenyző-tábor ötletgazdája Rácz István többszörös gokart, formula és túraautó bajnok. Nemzetközi porondon a Porsche Supercup, a GT világbajnokság, dubai és barcelonai 24 órás versenyek győztese.

Sikerekben gazdag autóversenyzői pályafutásán megszerzett vezetéstechnikai és műszaki tudását sajátíthatják el a táborba jelentkezők. A Magyarországon egyedülálló képzésen a tehetséges fiatalok akár komoly lökést adhatnak pályafutásuknak.

Két korosztályban várjuk az autóversenyzés iránt érdeklődő lányokat és fiúkat 

Ugyanakkor nem csak a jelen és jövő versenyzőit várjuk két korosztályban: 12-15 éves korig, illetve 16-23 éves korig, hanem azokat is, akik olyan mesterfogásokat szeretnének elsajátítani, ami a hétköznapokat is biztonságosabbá teszi. A tudásbeli különbségek nem jelentenek problémát, hiszen a tábor minden résztvevőjével személyre szabottan foglalkoznak a rendkívüli tapasztalattal bíró instruktorok.

 Az autóversenyzés ma már az élmény mellett felelősség is!

A csapat további oktató tagja Tenke Tamás. Szimulátor-bajnokként kezdte a pályafutását, azonban a Zengő Motorsport színeiben a TCR Európa sorozatban az aszfalton is bizonyította a tudását. Fiatal kora ellenére autóversenyzőket oktató, versenypályára szakosodott instruktor. Grőger Károly elismert versenyautó-építő pedig a jármű alapismeretek oktatást fogja segíteni.

Ács Noémi és Klapka Alma is a csapatban

A hölgyek jelenléte az autósversenyzés legmagasabb szintjein manapság már nem számít kuriózumnak, ennek ékes példája Ács Noémi a #teamracz társ-alapítója, közgazdász, autóversenyző és Klapka Alma, orvos, autóversenyző, akik hivatásuk mellett űzik ezt a fantasztikus technikai sportot. A táborban technikai és elméleti
tudásukat is megosztják az autóversenyzésről, valamint egyéni tapasztalataikat a sikerhez vezető útról.

Gyalókay Zsolt, a #teamracz managere pedig a csapatot fogja össze, amelynek tagjai most az exkluzív #teamracz autóversenyző tábor keretein belül engednek betekintést az autóversenyzés hihetetlenül érdekes és izgalmas világába. Légy részese Te is az élménynek!