Rólunk

Autóversenyző-táborunk a sportautók és a vezetés szerelmeseinek szól! Várunk téged, ha még nincsen jogosítványod, de szívesen megtapasztalnád a vezetés élményét, valamint, ha már gyakorlott vezető vagy de szívesen elsajátítanál extra praktikákat. Garantáljuk, hogy a hétköznapokban is hasznosítható tudással távozol tőlünk és felelősségteljesebben és biztonságosabban vehetsz majd részt a közúti közlekedésben.

 Ha pedig nagyobb tervekkel érkezel hozzánk, olyan Magyarországon máshol meg nem szerezhető elméleti és gyakorlati tudást biztosítunk egyénre szabott oktatásunkon, amivel a jövő autóversenyző bajnokává is válhatsz! A tábor során Suzuki Swift Cup versenyautókat lehet vezetni és lehetőség nyílik kipróbálni egy Porsche 911 GT3 RS versenyautót is!

A #teamracz alapítója és autóversenyző-tábor ötletgazdája Rácz István többszörös gokart, formula és túraautó bajnok. Nemzetközi porondon a Porsche Supercup, a GT világbajnokság, dubai és barcelonai 24 órás versenyek győztese.

Sikerekben gazdag autóversenyzői pályafutásán megszerzett vezetéstechnikai és műszaki tudását sajátíthatják el a táborba jelentkezők. A Magyarországon egyedülálló képzésen a tehetséges fiatalok akár komoly lökést adhatnak pályafutásuknak.

Elsősorban két korosztályban várjuk az autóversenyzés iránt érdeklődő lányokat és fiúkat:

12-15 éves korig, illetve 16-25 éves korig.

Ha pedig azok közé tartozol, aki olyan mesterfogásokat szeretne elsajátítani, ami a hétköznapokat is biztonságosabbá teszi, akkor korosztálytól függetlenül is várunk téged! A gyakorlati szintkülönbségek nem jelentenek problémát, hiszen a tábor minden résztvevőjével egyénileg és személyre szabottan foglalkoznak a rendkívüli tapasztalattal bíró instruktorok.

 Legyél te is tudatos sofőr és felelős autóversenyző! Ismerd meg a #teamracz szakmai csapatát:

A csapat további oktató tagja Tenke Tamás. Szimulátor-bajnokként kezdte a pályafutását, azonban a Zengő Motorsport színeiben a TCR Európa sorozatban az aszfalton is bizonyította a tudását. Fiatal kora ellenére autóversenyzőket oktató, versenypályára szakosodott instruktor. Boldizs Bence szintén a Zengő motorsport versenyzője, aki gokarttal kezdte pályafutását és több tehetségkutató versenyen is győzedelmeskedett, ennek köszönhetően a Suzuki kupában is nyert, ahonnan eredményei alapján WTCR sorozatba került. Hadházi Bertalan, aki elhivatott az autóversenyzés iránt a 2021-es Teamracz autóversenyző táborban kezdte pályafutását és azóta a Teamracz csapatát erősíti vezetéstechnikai instruktorként. Kámány Andrea Vezetéstechnikai instruktor a Hungaroring Groupama tanpályán, emellett a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem hallgatója, motorsport edző szakon.

Balog Bettina, a #teamracz managere, aki BGE-n végzett közgazdász-rendezvényszervező szakon és ő segíti a csapat munkáját, amelynek tagjai most az exkluzív #teamracz autóversenyző tábor keretein belül engednek betekintést az autóversenyzés hihetetlenül érdekes és izgalmas világába. Légy részese Te is az élménynek!