Tábor információ

Versenyző leszek!
Magyarország egyetlen tehetségkutató autóversenyző-tábora (nem csak) a jövő
tehetségeinek.

A tábor résztvevői részletes elméleti és gyakorlati oktatás során megismerkedhetnek az autóversenyzés kulisszatitkaival: a versenyautókkal és a versenypályákkal kapcsolatos alapismeretekkel.

Egyedülálló elméleti képzést kapnak az autóversenyző-tábor résztvevői

Elméleti vezetéstechnikai felkészülést biztosítunk, mint például az ideális ív, továbbá a fékezésipontok megválasztása, de a bemelegítő és a hűtő kör fogalmának megismerése és ezek gyakorlati alkalmazása is a képzés részét képezi. A legjobb eredmény eléréséhez belsőkamerás felvételek és a telemetriai adatok elemzését is oktatjuk, így engedve bepillantást a technikai sport laikus szemektől elzárt világába.

Fontos továbbá a versenyautó biztonsági felszereléseinek: pl. kormány, fék, gumik, biztonsági öv,
versenyülések, bukócső, bukósisak, stb. ismerete. Az autóversenyzők mellett itt Grőger Károly  elismert versenyautó-építő lesz segítségünkre, akinek egyedülálló tudása van ezen a téren hazánkban.

Az autóversenyzés komoly testi és szellemi felkészülést igénylő sportág, ahol az élményeken túl kiemelt figyelmet érdemel a biztonság is!

Mindezekről a versenypályás oktatásra szakosodott instruktorok gondoskodnak, akik Suzuki Swift Cup versenyautóinak volánja mögött adják át személyre szabottan a technikai tudásukat a fiataloknak, hisz ez az, ami a bajnokká váláshoz elengedhetetlen. A száguldáshoz elengedhetetlen a megfelelő zárt versenypálya, éppen ezért a Versenyző leszek! – autóversenyző tábor szervezői az  Euroringet  és a Tököli repteret biztosítják a fiatalok rendelkezésére. A tábor ideje alatt kizárólag növendékeink használhatják a versenypályát. Így tudjuk szavatolni mindannyiuk biztonságát. A gyerekek felügyeletéről két tapasztalt táborvezető gondoskodik.

Négycsillagos szállás, kiegészítő programok és sok meglepetés!

Ha ez önmagában nem lenne elég, az élményt olyan kiegészítő programok teszik színesebbé, mint a jetskizés, a lézerharc, valamint a négycsillagos Bodrogi Kúria Wellness Hotelben való pihenés. Minden turnusban meglepetés vendéget szervezünk az élmény teljessé tételéhez.

Időpont: A tábor 3×5 nap szakaszokban indul, 2 korosztály csoportban (12-15 évesben,
illetve a 16-24 éves), a következő időpontokban:

 

2021.07.05-09. – További regisztrációt nem tudunk már fogadni!

2021.07.19-23. – További regisztrációt nem tudunk már fogadni!

2021.08.09-13.

A foglalásokat jelentkezési sorrendben tudjuk fogadni! A program változtatásának jogát
fenntartjuk!