A táborban az atv.hu autós magazinműsora, a ProCar csapata járt nálunk, ahol a nap első részében Rácz István egy Ferrari Roma volánja mögött mesélt a táborról és a #teamracz csapat eddigi sikereiről.
Az adásban a Racing School növendékei is nyilatkoztak jövőbeli terveikről, valamint eddigi tapasztalataikról, a táborban tanultakról.

A teljes adás IDE kattintva érhető el.


Autóversenyző leszek! tábor 2023. június

Idén immár harmadik alkalommal került megrendezésre a #teamracz Autóversenyző leszek! tábor, ahol résztvevőink megismerkedtek az autóversenyzés alapfogalmaival, járműismereti képzéseken és vezetéstechnikai tréningeken vettek részt.

Az 5 napos rendezvény ideje alatt a táborozók több száz kilométeren keresztül koptatták a Kakucs ring aszfaltját, így nem csak a köridők, de képességeik, teljesítményük is folyamatosan javult.

Pillanatképek az idei Autóversenyző leszek! táborból


Igazi
versenyautók

Exkluzív
rendezvények

Egyéni és csoportos
oktatás

Autóversenyző
tábor

Rácz István a #teamracz alapítója, és autóversenyző, többszörös gokart, formula és túraautóbajnok. Nemzetközi porondon a Porsche Supercup, a GT világbajnokság, dubai és barcelonai 24 órás versenyek győztese. 2015 óta a sport és versenyautó tulajdonosokat készít fel magyar és nemzetközi pályákon.

A teamracz szakmai csapata bajnok profi autóversenyző instruktorokból áll, aki mindig igényre szabottan állítják össze a programot partnereik részére.

Teljeskörű rendezvényszervezést és lebonyolítást vállal verseny- és vezetéstechnikai pályákon mint pl a Hungaroring, Euroring, Pannoniaring legyen szó csapatépítésről, több napos eseményről, egyéni vagy csoportos oktatásról, táborokról.

Extrém élmény garantált a Porsche, Ferrari, Radical, BMW és Suzuki autók által.

Egyéb izgalmas kiegészítő programok közül is lehet választani, mint pl a quad túra a Volcz birtokon a festői Bakony és Balaton felvidéken. Helikopterezés, gokart, off road túra teszi színessé a felejthetetlen szórakozást. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket bizalommal, ha egy igazán felejthetetlen, adrenalindús élményt szeretne!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A tábor résztvevői részletes elméleti és gyakorlati oktatás során megismerkedhetnek az autóversenyzés kulisszatitkaival: a versenyautókkal és a versenypályákkal kapcsolatos ismeretekkel. Elméleti vezetéstechnikai felkészülést biztosítunk az alapoktól, mint például az elindulás, váltás, az ideális ív, továbbá a fékezésipontok megválasztása, de a bemelegítő és a hűtő kör fogalmának megismerése és ezek gyakorlati alkalmazása is a képzés részét képezi.

Autóversenyző leszek tábor – június 26-30. A táborban minden olyan elméleti és gyakorlati részleteket megtanulunk együtt, ami az autóversenyzéshez szükséges. A tábor díja: 980.000+Áfa Ft/fő
Az ár változhat az infláció miatt!